Een Travellerspoint blog

Winter Wonder

snow -5 °C

De laatste dagen voor Edwin aankwam (ja die is er ondertussen al, ik loop weer hopeloos achter op blogschema), was ik zo'n beetje ingesneeuwd hier. Serieus, we moesten sneeuwruimen en dat had ik nog nooit gedaan! Op de foto's zie je Zoran (Servisch-scheikundige-huisgenoot) en mij in actie (brrr...)

DSC02124.jpg DSC02125.jpg

In Cambridge is de regelgeving dat iedere bewoner verantwoordelijk is om de stoep rond zijn huis sneeuwvrij te maken. Een mooi utopisch gedachtengoed. Niet iedereen was natuurlijk zo braaf als wij, dus was de weg richting wereld vanaf huis voor minstens de helft een groot avontuur van inschatten waar de grond ongeveer zou beginnen, waar er wel en geen ijs onder de sneeuw lag, en waar de stoep ophield en de straat begon.

DSC02130.jpg DSC02129.jpg

Een van die dagen moest ik toch al vroeg naar MIT (laatste en voorlaatste afspraken met staff hier, mensen gedag zeggen die naar huis gingen, etc). En toen was het voor mij nog even hard doorwerken, en genieten van het wit tot en met Kerst, toen ik ein-de-lijk mijn kerstman van het vliegtuig mocht halen. :)

DSC02149.jpg DSC02152.jpg

Geplaatst door Marliez 12:09 Gearchiveerd in Verenigde Staten Tagged living_abroad

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint