Een Travellerspoint blog

Stilte

snow -3 °C

Het semester is voorbij, al meer dan een week eigenlijk. Mijn vrienden zijn allemaal naar huis, ik heb nog een huisgenoot over en ik tel dagen af (vandaag: ZES) tot Edwin aankomt. Ik zit in een ijskoud huis, want degene die in het apartement waar de cv regelaar zit is zonder afscheid te nemen vertrokken naar een warmer oord, en is niet op het idee gekomen om ons de sleutel te geven zodat we de CV uit de spaarstand kunnen halen. Heel fijn, morgen wordt het min 8, ik zie nu al uit naar de vloer van de badkamer als ik onder douche vandaan stap.

Er moet nog een hoop gebeuren in die zes dagen, maar dat ga ik niet meer op het MIT doen. Ten eerste is het daar niet warmer, maar wel lawaaiger (of juist grimmig stil), en lang niet zo gezellig. Ten tweede is het gewoon praktischer, ik heb nu maanden elke dag heen en weer gesjouwd met al mijn zooi, extreem vroege wekkertijden gehad om als eerste een bureau in te pikken, en ik mag dan wel geen vakantie hebben nu, ik doe gewoon alsof terwijl ik werk met een muziekje aan, kaarsjes aan, en veel thee (aanrader: Sweet Mexican Chili tea van Yogi Tea... dan heb je een tijdje geen verwarming nodig).

DSC02114.jpg DSC02115.jpg

Het is 1 uur 's middags, en buiten heerst er een slaperige, schemerige stilte. We verwachten een sneeuwstorm, het MIT sloot zijn deuren extra vroeg, iedereen doet snel boodschappen en overal zie je sneeuwschuivers rijden. Ik heb een grote lading eten ingeslagen zodat ik niet meer weghoef, en ik kijk steeds stiekum naar buiten. De eerste voorzichtige vlokjes dwarrelen al rond, met een beetje geluk kan ik zo een sneeuwpop bouwen.

DSC02118.jpg DSC02120.jpg

Geplaatst door Marliez 13:03 Gearchiveerd in Verenigde Staten Tagged living_abroad

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint